Archief

De ondernemers van Orfeus werken in dit project samen met de zorgprofessionals van Huisartsenpraktijk Thermion, Fysiotherapie Thermion en het Radboudumc om te bekijken of het mogelijk is om met ICT in eigen beheer tot een uitwisseling van patiëntgegevens tussen meerdere zorgdisciplines te komen. Het doel is om op deze manier zorgverleners een compleet beeld de geven van de situatie van de patiënt.

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_column_text]De ondernemers van Z-Netwerken en Medworq, zorgprofessionals van academisch gezondheidscentrum Thermion werken in dit project samen aan de verbetering van de communicatie tussen zorgverleners door het gebruik van Doktr.nl. Dit online platform stelt patiënten in staat met hun zorgverlener(s) te communiceren en zorgverleners in staat om elkaar onderling te bereiken, allemaal met tekstberichten die veilig kunnen worden uitgewisseld en opgeslagen.

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_column_text]De ondernemers van the Habit Agency, zorgprofessionals van gezondheidscentrum Thermion, chronischepijnpatiënten en HAN-studenten werken in dit project samen aan de verbetering van Healthsnackers, een platform voor zelfmanagement. Het platform is een belangrijk digitaal middel voor de inrichting van een blendedcareomgeving waarin een zorgprofessional ook via een digitaal medium het zelfmanagement van chronische patiënten kan ondersteunen.